My photo
things i can describe bout myself: hardheaded, fun, love to make friends, simple, hardheaded, metalheads, loud, lousy sometimes, movies addiction, non-smoker, funny, straight edge, outspoken, dreaming a lot, love eating, cute, fat, love being myself. i wanna be what i want to be... i don't care wat kind of hardships i will face in my future.... I WILL FIGHT TILL MY LAST DROP OF BLOOD!!!

Attitude baru + Rafiq baru = sem baru




Tapi yang penting skali aq dapat HANDPHONE BARU!!!! NOKIA E72!!!!!

DUNIA BARU+ HATI BARU = SEM BARUHuhuhuh rasenye macam dh lame xupdate blog... tptp tgk tarikh baru 2 mgu lepas xupdate.. huuuuuuu... skang ni dh start sem baru, sume baru, orang baru, attitude baru, segalanya baru... ALHAMDULILLAH skang ni sedang menyesuaikan dengan segala yang baru.. cme agak terkilan skit dengan Kolej kediaman aq, a.k.a DESASISWA FAJAR HARAPAN yang meletakkan most of the final year students kat tingkat atas skali... waaaaaa tension aq.... xlama lagi kurus la aq... baru seminggu aq dok sini dh turun 2 kilo dh berat aq... tp aq ske sebenarnye dok sini... senyap xde gangguan sgt.... rumate ok,.... cme membe die aq kurang gemor skit... he's very loud... try to cope with it....

KELAS!!! 2 ari semgu and aq rase macam org bodo jek sem ni... hahaha... gle weekend buhsan bayangkan dari ari khamis sampai ari selasa next weeknya aq xde kelas... rase macam bangang pon ade.. nak tambah paper tapi aq xtau nak amik paper ape.... huhuhu... ni la biasanya terjadi kepada budak final year. hopefully, aq dipenuhi dengan aktiviti yang banyak... mintak2 laaaaa.... xla aq buhsan sgt dengan life aq ni.....

KENGKAWAN!!! bes fren aq si REDZA dh masuk u, jadik mahasiswa skang kat UTHM, last week lepak ngan die kat sana, baru seminggu masuk dh kapel ngan budak sabah... leh tahan lawa and baik budaknya... luv it... biarla die bahagia dengan budak tuh... aq pon ske... dan die ngan ephid dh janji nak crkan aq sorang...AMAD: bese la ngan bb die, dh balik shah alam lepas praktikal 3bulan kat kampung, ADIB: keje laaaaaaaa....... xtaula still ngan perangai suke M********** anak org kat tenet... mintak2 die berubah... SHAHRUL, AZHARI & FAIRUS: keje keje keje......... DAYAT: die ckp ngan aq die nak resign sbb gado ngan si LIA budak pejabat die... xpela dari die xsenang ati keje kat situ baik die blah jek... cari keje len... tol x dayat... papepon aq sokong ko dr belakang.........

AQ!!!! pasal diri aq aq xtau nak ckp cmne, lepas peristiwa yang berlaku semalam wat aq terfikir yang aq dh penat rupenye jaga ati orang but orang xpenah pon nak jaga ati aq, sedih sgt, bile sorang kwn, yang aq anggap kawan wat aq cmni.... kawan yang sejati akan mencari yang teraik untuk kawannya... namun nampaknya niat suci aq telah disalah ertikan... xpela aq xkesa pon yang penting aq hepi jek... walaupon aq agak terkilan namun biar la dh orang xnk nak wat cmne... pasni aq dh xmo amik kesa pasal idu die lagik... die nak tergolek anjing ke ape kew aq dh xamik peduli... lantak die laaa.... aq doakan die berjaya dalam hidup die.......

CINTA!!! hurm... susah nak ckp... adakah aq masih sygkan die lagi lepas ape die wat kat aq... aq bukak balik gambar2 lama aq dengan die, aq rindukan die... YES aq rindukan die sangat sangat sangat sangat sangat..... hati aq masih lagi luka bernanah dan tahap kebencian aq terhadap die agak membuak.. adakah ini dendam... tolonglah bagi aq petunjukmu ya ALLAH.... aq insan yang lemah..... puas dh aq menangis, hurmmmm....... bile agaknya ati aq nak terbuka untuk insan lain dan insan lain itu juga terbuka hatinya untukku.....






"BERKATA AKU DALAM DIAM"
Category: 2 comments

2 comments:

aZizoL said...

ko xsebot jijul pon rapik..kecik ati.huhu

rafiq said...

yeyeyye... nanti aq edit aq sebot ko ea sayang...

Post a Comment

Waktu Malaysia

Incubus - love hurts

Followers